John Richard - Jonathan Kent

8. září 2007 v 22:25 | silent |  Herci v Smallville
Dátum narodenia: 8. Apríl, 1960
Miesto narodenia: Mount Kisco, NY
Deti: Karis-Lyn (vlastný syn - Elly Castle), Leah und Chasen (deti s Ellynho prvého manželstva), Neffen Andre (adoptovaný syn)
Stav: 2 - krát ženatý:
>prvá manželka: Tawny Elaine Godin (Miss America 1976, zosobášený 16. júla 1983, rozvedení Marec 1986),
>druhá manželka: Elly Castle (zosobášený 11. júla 1993)

Záľuby: čítanie (hororové príbehy) , jeho traja psy (Bronco, Toby und Tuffy)
Má rád: kampovanie, písanie textov a piesní, rýchle autá
Štúdium: H High School: North Springs High School, Atlanta, GA
Šport: tenis
Zaujímavosti: John Richard Schneider je veľmí známy country spevák, sám vydal niekoľko albumov, ktoré sú uvedené dole (hudobná diskografia)

Herecká filmografia:
2004 "10,5 stupně" (TV film)
2003 Nick at Nite Holiday Special, The (TV film)
2002 Mary Christmas (TV film)
2001 "Mummy: The Animated Series, The", Oheň z nebe (TV film), "Smallville"
2000 Dukes of Hazzard: Hazzard In Hollywood, The (TV film), Sněhová kalamita
1999 Michael Landon, the Father I Knew, Sam Churchill: Search for a Homeless Man
1997 Dukes of Hazzard: Reunion!, The (TV film), Pravé ženy / Opravdové ženy (TV film)
1996 Legenda o Ruby Silver (TV film), Noc tornád (TV film)
1995 Little CHP, The Texas (video film)
1994 Bandit: Bandit Bandit (TV film), Heaven Help Us" Útěk do ráje (V)
1993 Desperate Journey: The Allison Wilcox Story , Doktorka Quinnová "Second Chances"
1992 Highway Heartbreaker (TV film)
1990 Grand Slam (TV film), "Grand Slam"
1989 Ministry of Vengeance, Speed Zone! , "Wild Jack"
1988 Outback Bound (TV film)
1987 Curse, The , Vánoce, Vánoce přicházejí (TV film)
1986 Stagecoach (TV film)
1985 Cocaine Wars, Gus Brown and Midnight Brewster (TV film)
1983 "Dukes, The", "Loving" Raccoons and the Lost Star, The (TV film)
1982 Full Circle (TV film), Kraft Salutes Walt Disney World's 10th Anniversary (TV film)
1981 Dream House (TV film)
1980 John Schneider: Back Home (TV film), Kraft Salutes Disneyland's 25th Anniversary
1979 Circus of the Stars #4 (TV film), "Dukes of Hazzard, The"

Režijná filmografia:
2002 Mary Christmas (TV film)
2001 "Smallville"
1979 "Dukes of Hazzard, The"

Hudobná diskografia:
Acoustic Christmas - November 2004, on Johnenelly, Inc.
Hell This Ain't Heaven - 2003, on Johnenelly, Inc.
Worth The Wait - September 1996, on the FaithWorks label.
Greatest Hits - September 1987, on the MCA label.
You Ain't Seen The Last Of Me - April 1987, on the MCA label.
Take The Long Way Home - August 1986, on the MCA label.
Memory Like You - Január 1986, on the MCA label. Reached #1.
Tryin' To Outrun The Wind - Apríl 1985, on the MCA label
Too Good To Stop Now - Júl 1984, on the MCA label.
Too Good to Stop Now/ Tryin' to Outrun the Wind - 1983, on the MCA label
If You Believe - Jún 1983, on the CBS label.
Quiet Man - Apríl 1982, on the CBS label.
The Dukes Of Hazzard - Marec 1982, on the CBS label.
White Christmas - Október 1981, on the CBS label.
Now Or Never - Máj 1981, on the CBS label.
Small One - Október 1975, on the HOPE label.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama